تغذیه در کوهستان

کتاب تغذیه در کوهستان از چند جنبه بی نظیر یا حد اقل کم نظیر است. نخستین ویژگی برجسته ی این کتاب ارائه ی تازه ترین مباحث علمی و دستاورد های پژوهشی تغذیه ورزشی در قالب نوشتار پارسی شیوا و روان است . از ویژگی های دیگر کتاب می توان به نگارش جامع آن به موضوع تغذیه در کوهستان اشاره کرد . کتاب در بر گیرنده ی مباحث پایه تغذیه عمومی ، اصول و مبانی تغذیه ورزشی و مضامین مفصل تغذیه در ارتفاع است. سومین ویژگی این کتاب ، جنبه ی کاربردی آن برای خوانندگان آشنا با طبیعت کوهستان است . نویسنده با پیشینه ی بیش از سه دهه کوهنوردی و حضور در طبیعت ، آگاهانه از کاربرد واژه های تخصصی پرهیز کرده و اصول علمی را به کمک نمونه ها و مثال های تجربی به مضامین روشن و قابل درک تبدیل نموده است .

این کتاب علاوه بر کوهنوردان ، برای همه ی کاربران طبیعت از جمله نجارتگران کوهستان ، گردشگرن  نیرو های نظامی و انتظامی ، محیطبانان ، شکارچیان ، ماهیگیران ،و تمام کسانی که برای کار ، تفریح یا ورزش پا به دامن طبیعت میگذارند ، سودمند است .

همچنین ببینید

معرفی کتاب «لمس بام دنیا»

کتاب : ” لمس بام دنیا ” – اریک واینمایر(Erik Wiehenmayer) در سپتامبر سال ۱۹۶۸ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *