دلایل کاهش وزن در ارتفاع

با فرض این که جیره های غذایی کافی ، به طور منظم تهیه، و با راحتی نسبی خورده شوند، هنوز هم مشکلاتی برای خوردن و نوشیدن در ارتفاع وجود دارد که در این نوشته برخی از دلایل علمی این مشکل شرح داده خواهد شد.
اشتها و ادراک مزه هر دو در ارتفاعات بالا کاهش میابند. افزایش سیری زمانی به وقوع می پیوندد که با مصرف وعده های غذایی کوچکتر همراه شود ؛ یعنی با مصرف وعده های کم حجم تر احساس سیری می کنید. در نتیجه، این تاثیر بی اشتهایی کوهستان ممکن است باعث کاهش قابل توجه وزن شود، این تاثیر برای برخی از افراد از ارتفاعات حدود ۳۶۰۰ متر و برای بیشتر افراد از حدود ۵۰۰۰ متر آغاز می شود. تصور می شود این تاثیر با تغییر مقادیر هورمون ها که در ارتفاع تجربه می شود، به خصوص هورمون لپتین، القا می گردد. مطالعات انجام شده بر روی یک ترکینگ اورست که به مدت ۴۰ روز انجام شد، نشان داد که افراد به طور میانگین ۷٫۴ کیلوگرم وزن از دست دادند که ۲٫۵ کیلوگرم آن چربی بدن بود. این کاهش وزن مستقل از هر گونه نشانه بیماری ارتفاع حاد (AMS) بود که در آن فرد احساس گرسنگی می کند، اما به دلیل حالت تهوع تمایلی به خوردن یا نوشیدن ندارد. AMS ممکن است در ارتفاعات متوسط (معمولا بالای ۲۵۰۰ متر) رخ دهد.

کمیته فرهنگی گروه کوهنوردی تیلار

ترجمه از فدراسیون جهانی کوهنوردی
https://www.theuiaa.org/documents/mountainmedicine/UIAA_MedCom_Rec_No_4_Nutrition_2008_V1-2.pdf

همچنین ببینید

گزارش صعود به قله شاه معلم

🌿 گزارش صعود به قله شاه معلم 🌱 مطابق با برنامه‌ریزی کمیته فنی، گروه ساعت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code